Let’s talk About Control!

Heb je behoefte aan een flexibele finance en control oplossing die bijdraagt aan de groei van je bedrijf, maar wil je geen fulltime interim manager over de vloer?

Kies dan voor training en begeleiding in plaats van een interim manager. Op deze manier zijn de veranderingen gelijk geborgd in de organisatie. Er hoeft niets overgedragen te worden. Ik kan je helpen bij deze verandering of verbetering. Mijn passie ligt bij het bedenken van oplossingen voor een breed scala aan finance en control vragen. Stel het niet langer uit, maar pak het aan!

√   Wil je een control afdeling die bijdraagt aan de groei van je bedrijf? 

√   Wil je graag rapportages ontvangen die je inzicht geven en je helpen beslissingen te nemen?

√   Wil je deze verandering gelijk waarborgen binnen je organisatie?  

√   Wil je flexibiliteit in de in te zetten uren? 

√   Wil je graag een management rapportage afgestemd op jouw bedrijf?

√   Wil je dat jouw control team cijfers kan vertalen naar verhalen en aansprekende presentaties?

√   Wil je de commerciele drivers terug zien in je maandrapport?

√   Wil je het simpeler maken?

√   Wil je de control functie meer inhoud geven en laten begeleiden?

Waarom kiezen voor AboutControl?

√   Door training en begeleiding wordt kennis binnen de organisatie opgebouwd

√   Het draagt bij aan de ontwikkeling van medewerkers

√   Verandering is geborgd in de organisatie, geen overdracht achteraf

√   Flexibele inzet is goedkoper dan een fulltime interim manager 

Let’s work together!

Training en begeleiding

Kies voor training en begeleiding in plaats van een interim oplossing en borg het gelijk in de organisatie. Lukt het niet projecten op te pakken of verbeterslagen te maken? Ik kan daarbij helpen. Voorbeelden van projecten: het opnieuw opzetten van een maandrapportage of een sales control dashboard, een rolling forecast of een project opzetten en uitvoeren. Verlopen maandgesprekken moeizaam met interne klanten of investeerders? Laat je begeleiden. Ik ben flexibel inzetbaar.

Cfo services

Nog geen behoefte aan een CFO in dienst, maar wel behoefte aan advies voor een aantal dagen? Kies voor een strippenkaart model.

Consultancy

Mijn passie ligt bij het opzetten van iets nieuws en het bedenken van oplossingen voor alles wat met finance en control te maken heeft. Dit doe ik niet door binnen te komen en alles te veranderen, maar vooral door te luisteren naar waar behoefte aan is en daarna te zoeken naar een pragmatische oplossing. Ik ben niet fulltime, maar wel flexibel inzetbaar.

contact

Resy Verbiest

+31 6 1293 4253

resy.verbiest@aboutcontrol.nl

About Content

Wat voor financial zoek je?

Wat voor financial zoek je? Zoek je een accountant of een controller? Accountants vertellen wat er is gebeurd. Controllers vertellen je waarom en hoe. Een controller is iemand die relaties kan bouwen. Systemen en processen zorgen voor de juiste data, maar door...

read more

Hoe voeg ik waarde toe aan de data die ik presenteer?

Van data naar perspectief. Data Getallen en feiten voor een periode of in trends, het vertelt wat er is gebeurd of wat er zal gaan gebeuren. Plaatjes, tabellen en dashboards visualiseren de data, maar het is nog steeds data. Het wordt pas informatie als je...

read more

Let's talk AboutControl!       

About Experience